Honlap, Webprogramozás

Vállalkozásának online elérhetőségét létrehozzuk, ha már rendelkezik honlappal, megújítjuk. Lehetőséget nyújtunk még több vevő eléréséhez, a bizalom kialakításához. Segítünk úgy megoldani online megjelenését, hogy látogatójának hasznos legyen felkeresni Önt, ne egy legyen a sok közül. Professzionális mai modern kinézetet biztosítunk, ezzel megteremtve a leggyorsabb utat Ön és ügyfelei között.

 

Bemutatkozó honlaptól a bonyolultabb adatbázist igénylő rendszerekig mindenben a maximálisat nyújtjuk, legyen szó egyedi rendszerek tervezéséről vagy ingyenes portálmotorok beállításáról. Lentebb a referenciáink között talál példákat a felsoroltakra.

 Legyen partnerünk a sikerhez.

Kérjen egyedi árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt. 

 

SEO, AdWords

Segítünk honlapját a keresőportálokon pozícióba helyezni. Felkészítjük honlapját, hogy a keresőmotorok célzottan elérjék a releváns információkat, ezzel is segítve az előre kerülését. Google organikus listahelyezésének befolyásolására eszközeink: kulcsszókutatás, honlap felkészítés, link építés, PR cikk létrehozása. 

Megtervezzük és ellenőrzötten működtetjük a AdWords kampányait. Eléréseit és kimutatásait együtt elemezzük a siker érdekében. Válassza ki a megfelelő csomagot, hogy elérje partnereit! 

 

I. Basic - alapcsomag

 • helyi, lokális ismertség
 • 25-35 eFt+áfa

 

II. Enterprise - vállalkozói csomag

 • Átfogó felmérés, honlap auditálás, konkurencia elemzés ismertség kiválasztott célszavakra, kifejezésekre
 • 50-80 eFt+áfa

 

III. Business - üzleti csomag

 • Teljes felmérés, honlap auditálás, konkurencia elemzés ismertség általános keresőszavakra, kifejezésekre
 • 100-150 eFt+áfa

 

IV. Sikerdíjas ajánlatok

 • II., III. csomagok teljesítése után
 • egyedi elbírálás szerint 

 

V. Fizetett hirdetések menedzselése

 • egyszeri regisztrációs és alapbeállítás díj (kulcsszóelemzéssel) 12 eFt+áfa
 • hirdetési összeg 10%, de minimum 5 eFt+áfa
 • honlap felkészítése (honlaptól, kulcsszavaktól függően) 5-10 eFt+áfa

 

KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS

Az online közösségi médiában való részvétel már kötelező mindennapjainkban. Egy honlap összekötése a facebook-kal vagy más közösségi portállal mindenképpen kamatoztatja magát, hiszen így célzottan érhetünk el potenciális ügyfeleket/vásárlókat. Magyarországon 6,7 millió regisztrált felhasználó várja, hogy kapcsolatba kerüljön vállalkozásával.

 

Csapatunk vállalja cégének facebook oldalának kialakítását, menedzselését, közösségépítését. A frissen tartás, az egyik legfontosabb, a kapcsolatot a kedvelőkkel naponta kell ápolni. Oldalának karbantartásán kívül segítünk eligazodni a hirdetési lehetőségek között, lebonyolítjuk kampányait, amivel még több embert érhet el.  A megjelenés egyaránt fontos Google+-on, Youtube-on Instagram-on és még sorolhatnánk. Ezt mind ránk bízhatja.

 

Maximalizáljuk az eléréseket.

Kérjen egyedi árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt.